Jacqueline Heijse is zangeres van Silver Lining. Van oorsprong is de `leading lady` organiste. Op zevenjarige leeftijd zat ze voor het eerst achter het klavier.
Vanaf 1984 werkt ze als solo-artiest op feesten.
De afgelopen zes jaar is Jacqueline ook zangeres bij big band Hanzestad. In 2003 besloot ze een jazzcombo op te richten om oude jazzliedjes op een eigen manier te vertolken. Naast Silver Lining treedt Jacqueline Heijse op als solo-artiest en entertainer.

Gitarist Peter van Leeuwen maakte na zijn conservatorium-opleiding `Gitaar Lichte Muziek` in Rotterdam, deel uit van de landelijk bekende bigband Bodycheck. Tevens is hij regelmatig te horen als free-lance-muzikant in verschillende orkesten(waaronder de Marinierskapel), jazz- en popformaties.
Naast vaste gitarist van `TalkoftheTown` en het `MaggieVtrio`, is hij ook werkzaam als gitaardocent.

Gérard Scheurink begon muzikale carrière als autodidact, maar studeerde op latere leeftijd nog aan het Conservatorium in Zwolle. Met zijn band Cyprus Constructie won hij daarna verschillende prijzen bij jazzconcoursen, Verder speelde hij bij verschillende amusementsorkesten waarmee hij voorprogramma’s verzorgde voor Ray Charles en The Everley Brothers. Daarnaast speelde hij in binnen - en buitenland, onder andere op het North Sea Jazz Festival. Naast Silver Lining is Gérard freelance drummer en drumdocent.

Koos studeerde aan het Hilversums Conservatorium af met als hoofdvak basgitaar.
Naast basgitaardocent en bandcoach speelt hij wekelijks in vaste of gelegenheidsformaties waaronder Soulqualified Toerde diverse malen door Europa met blueszanger Burton Gaar. In `Silverlining` speelt Koos meestal op zijn fretloze basgitaar om de band een akoestisch (contrabas)tintje te geven.